Samenvatting: ST Energy Transition I Ltd. kondigt prijs aan van $ 250 miljoen eerste openbare aanbieding

HAMILTON, Bermuda–()–ST Energy Transition I Ltd. (het “Bedrijf”) heeft vandaag de prijs aangekondigd van 25.000.000 Stakeholder Aligned Initial Listing, of SAILSM-beveiliging, tegen een prijs van $ 10,00 per SAILSM-beveiliging. De SAILSM-effecten zullen vanaf 3 december 2021 worden genoteerd aan de New York Stock Exchange en worden verhandeld onder het tickersymbool “STET.U”.

De Vennootschap is opgericht met het doel een fusie, fusie, aandelenruil, verwerving van activa, aandelenaankoop, reorganisatie of soortgelijke bedrijfscombinatie met een of meer bedrijven tot stand te brengen. Hoewel het bedrijf een eerste bedrijfscombinatie kan nastreven met een doelwit in elke bedrijfstak of geografische locatie, is het van plan haar zoektocht te richten op kansen die op een positieve manier bijdragen aan de energietransitie en schone energietechnologie.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.