Samenvatting: Sportradar kondigt prijsstelling van beursintroductie aan

NEW YORK & ST. GALLEN, Zwitserland–()–Sportradar Group AG (“Sportradar”), een toonaangevende wereldwijde leverancier van sportweddenschappen en sportentertainmentproducten en -diensten, en de nummer één aanbieder van business-to-business oplossingen voor de wereldwijde sportweddenschapsindustrie op basis van de omzet, heeft vandaag de prijs bekend gemaakt van de eerste openbare aanbieding van 19.000.000 gewone aandelen A van klasse A tegen een publieksprijs van $ 27,00 per aandeel. Daarnaast heeft Carsten Koerl, de oprichter en CEO van Sportradar, de underwriters een optie van 30 dagen verleend om tot 2.850.000 gewone aandelen A te kopen tegen de initiële openbare aanbiedingsprijs.

De aandelen zullen naar verwachting op dinsdag 14 september 2021 worden verhandeld op de Nasdaq Global Select Market onder het tickersymbool ‘SRAD’. Het aanbod wordt naar verwachting afgesloten op 16 september 2021, onder voorbehoud van het voldoen aan de gebruikelijke sluitingsvoorwaarden.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.