A Riskified Ltd. bejelentette, hogy lezárult első nyilvános tőzsdei részvénykibocsátása, és a jegyzésgarantálók teljes mértékben éltek a további részvények vásárlására vonatkozó jegyzésgarantálói opcióval

NEW YORK–()–A zökkenőmentes e-kereskedelmi tevékenységet lehetővé tévő csalásmegelőzési/csaláskezelési platform, a Riskified Ltd. (a továbbiakban “Riskified”) 2021. augusztus 3-án bejelentette, hogy 2021. augusztus 2-án lezárult 20125000 A osztályú törzsrészvényének első nyilvános tőzsdei forgalomba hozatala, beleértve azt a 2625000 A osztályú törzsrészvényt, melyet a jegyzésgarantálók vásároltak meg A osztályú törzsrészvényenként 21,00 USA dolláros áron az erre vonatkozó jegyzésgarantálói opciós joguk teljes mértékű kihasználása alapján. A kibocsátás keretében a Riskified 19925000 A osztályú törzsrészvényt bocsátott ki, 200000 A osztályú törzsrészvényt pedig a Riskified egyik meglévő részvényese értékesített. A meglévő részvényes által értékesített részvényekért kapott ellenértékből a Riskified nem részesül. A Riskifiedhoz befolyó bruttó összeg (a jegyzésgarantálói engedménnyel és jutalékok, valamint a kibocsátási költségek levonása előtt) mintegy 418 millió USA dollárt tett ki. A Riskified “RSKD” tőzsdei azonosítójú, A osztályú törzsrészvényeinek kereskedése a New York-i Értéktőzsdén 2021. július 29-én kezdődött meg.

A kibocsátásban fő könyvvezetőként a Goldman Sachs & Co. LLC, a J.P. Morgan Securities LLC és a Credit Suisse Securities (USA) LLC működött közre. A javasolt kibocsátás közös könyvvezetői a Barclays Capital Inc., a KeyBanc Capital Markets Inc., a Piper Sandler & Co., a Truist Securities, Inc. és a William Blair & Company, L.L.C. voltak. A kibocsátás során a társszervezői (co-manager) feladatokat a Loop Capital Markets LLC, a Samuel A. Ramirez & Company, Inc., a Siebert Williams Shank & Co., LLC és a Stern Brothers & Co. látta el.

A kibocsátás kizárólag a részvénykibocsátási tájékoztató alapján történ. A kibocsátásra vonatkozó végleges részvénykibocsátási tájékoztató díjmentesen beszerezhető az Amerikai Egyesült Államok Értékpapír és Tőzsdefelügyelete (Securities and Exchange Commission [a továbbiakban “SEC”]) által fenntartott, a SEC honlapján ( www.sec.gov) elérhető EDGAR rendszerből. A részvénykibocsátásra vonatkozó végleges részvénykibocsátási tájékoztató ugyanakkor beszerezhető a Goldman Sachs & Co. LLC-től (cím: Prospectus Department, 200 West Street, New York, New York, 10282; email at prospectus-ny@ny.email.gs.com; telefon: 866-471-2526), a J.P. Morgan Securities LLC-től (cím: Broadridge Financial Solutions, 1155 Long Island Avenue, Edgewood, New York, 11717; email: Prospectus-eq_fi@jpmorgan.com; telefon: 1-866-803-9204) és a Credit Suisse Securities (USA) LLC-től is (cím: Prospectus Department, One Madison Avenue, New York, New York, 10010; email: newyork.prospectus@credit-suisse.com; telefon: 800-221-1037).

Az értékpapírokra vonatkozó regisztrációs nyilatkozat (F-1 nyomtatvány) benyújtásra került a SEC-hez, és azt a SEC hatályosnak nyilvánította. Ez a sajtóközlemény nem minősül ezeknek az értékpapíroknak az eladására vonatkozó ajánlatnak, illetve vételi ajánlatkérésnek, és az értékpapírok nem kerülnek eladásra semmilyen államban vagy jogrendben, ahol az ilyen ajánlat, ajánlatkérés vagy értékesítés a regisztráció vagy az adott állam vagy jogrend értékpapírokra vonatkozó jogszabályai szerinti minősülés megszerzése előtt törvényellenes lenne.

Amit a Riskified Ltd.-ről tudni kell…

A Riskified lehetővé teszi az üzleti vállalkozások számára, hogy teljes mértékben kiaknázhassák az e-kereskedelem kínálta előnyöket azáltal, hogy biztosítja az e-kereskedelmi tevékenység biztonságát, hozzáférhetőségét és zökkenőmentes végzését. A Riskified kiépített egy következő generációs e-kereskedelmi kockázatkezelő platformot, amely lehetővé teszi az online kereskedők számára, hogy megbízható kapcsolatokat építsenek ki a fogyasztókkal. A globális kereskedői hálózati tevékenységeket hasznosító gépi tanulás előnyeit kiaknázva a Riskified platformja azonosítja az egyéneket minden egyes online interakció során, segítve a kereskedőket – azaz a Riskfied ügyfeleit – abban, hogy kiküszöböljék az üzleti tevékenység során felmerülő kockázatokat és bizonytalansági tényezőket. A Riskified kereskedő ügyfelei számára nagyobb volumenű értékesítést tesz lehetővé, csökkenti a csalások számát, mérsékli az üzemi költségeket, és arra törekszik, hogy kiemelkedő fogyasztói élményt biztosítson ahhoz viszonyítva, amely kereskedőinek a Riskified platformjához való csatlakozása előtt jellemző volt.

E közlemény hivatalos, mérvadó változata az eredeti forrásnyelven közzétett szöveg. A fordítás csak az olvasó kényelmét szolgálja, és összevetendő a forrásnyelven írt szöveggel, amely az egyetlen jogi érvénnyel bíró változat.